De gesprekken​

Coronaregels

* De gesprekken vinden uitsluitend plaats op afspraak.
* Het 1e gesprek duurt circa 1 uur.

In het eerste gesprek wordt er naast het verwerken van jouw persoonsgegevens, gekeken naar je eet-, beweeg- en/of sportpatroon. Ik ga met jou samen doornemen wat je op een dag eet en drinkt en in welke omstandigheden dit gebeurt (bijv. thuis, op het werk, in de auto). Aan de hand van deze gegevens stel ik een persoonlijk behandelplan met een dieet- en beweegadvies op.

 

Het is van belang dat het advies inpasbaar is in jouw leefwijze. Tijdens de gesprekken komen vele onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld: bewegen/sporten, feestjes, etentjes, vakantie, carnaval. De vervolgafspraken worden in overleg gemaakt.

 

De duur van het coachingstraject is afhankelijk van de stappen die genomen moeten worden. 

Als blijkt dat je de nieuwe leefwijze goed tot een eigen leefwijze heeft gemaakt, wordt de tijd tussen de afspraken langer. Uiteindelijk wordt de behandeling afgerond. Ik maak een verslag van het resultaat en stuur dit naar de huisarts of specialist. Indien je zonder verwijsbrief komt, dan vraag ik hiervoor eerst toestemming aan jou.

De vergoeding

De vergoeding vanuit de ziektekosten verzekering is voor 2020 vastgesteld op 3 uur vanuit de basisverzekering en eventuele extra uren zijn afhankelijk van uw aanvullende polis. Voor sommige ziektebeelden (o.a. diabetes) is er vergoeding vanuit de ketenzorg mogelijk. De gedeclareerde uren bestaan het gesprek en de tijd die nodig is voor het samenstellen van jouw persoonlijk dieetadvies.

De praktijk is direct toegankelijk zonder verwijsbrief. Echter willen sommige verzekerings maatschappijen een schriftelijke verwijzing hebben van je huisarts of specialist. Indien mogelijk declareer ik de consulten rechtstreeks bij de ziektekostenverzekeraar. Ben je niet verzekerd voor de zorg, niet woonachtig in Nederland en/of ik niet rechtstreeks kan declareren bij jouw zorgverzeraar voor de dieetzorg dan moeten de consulten contant voldaan worden. Het tarief is:
* Eerste consult € 101,25 
* Vervolgconsulten: op basis van het uurtarief a € 67,50

Graag meenemen bij de eerste afspraak:
Je identiteitsbewijs, verzekeringpasje en eventueel een verwijsbrief.

 

Bij verhindering
Bij verhindering dien je de afspraak uitsluitend telefonisch van maandag t/m vrijdag minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen op nummer 013-5096191. Wanneer je de afspraak niet of niet tijdig afzegt, dan wordt de voor jou geplande tijd wel in rekening gebracht. Deze kosten dien je rechtstreeks aan mij te betalen.

Tel:  013-5096191

Email: info@dieetpraktijkmascini.nl

Locatie Lage Mierde   >> route
Vloeieind 8 - 5094 CK - Lage Mierde

Locatie Reusel   >> route
Schutsboom 8 - 5541 RW - Reusel 

Locatie Hilvarenbeek   >> route
Tilburgseweg 2A - 5081 XJ - Hilvarenbeek 

logo-NVD.png
dietistennetwerklogo_2020-1.png
Fodmapdietist_logo.png

© 2019 Mariannne Mascini. created Artedame

Schermafbeelding 2020-05-29 om 17.19.32.