Het boek met tips voor een zorgeloos gewichtsbehoud!

Iedereen die wel eens een dieet heeft gevolgd, weet hoe moeilijk het is om daarna op gewicht te blijven. Afvallen en voor altijd slank blijven. Wie wil dat nu niet? Het kan. En het is niet moeilijk. 

Slank blijven is een kwestie van nieuwe gewoonten aanleren. Het boek - Eenmaal slank, altijd slank - Tips en recepten voor zorgeloos (glutenvrij) gewichtsbehoud van Marianne Mascini helpt daarbij. Niet door calorieën te tellen. Maar door gebruik te maken van de rijkdom aan producten die elk seizoen biedt. 

Schermafbeelding 2019-01-21 om 14.57.40.

Diëtist Marianne Mascini leert je op een andere manier met eten om te gaan. Ze laat je vooral lekker eten. Want dat is een must. Van lekker eten kom je niet aan. Sterker, daar blijf je slank bij.

Het resultaat is verbluffend. Geen terugval meer. Voor altijd slank!

Marianne geeft in Eenmaal slank, altijd slank - Tips en recepten voor zorgeloos gewichtsbehoud praktische uitleg over nieuwe voedingsgewoonten die ervoor zorgen dat je slank blijft. Ze geeft 66 smakelijk recepten voor gevarieerde hoofdmaaltijden. Natuurlijk ingedeeld in seizoenen. Alle gerechten zijn in het boek kleurrijk en smaakpapil-prikkelend gefotografeerd door Betty van de Bunt.

Tel:  013-5096191

Email: info@dieetpraktijkmascini.nl

Locatie Lage Mierde   >> route
Vloeieind 8 - 5094 CK - Lage Mierde

Locatie Reusel   >> route
Schutsboom 8 - 5541 RW - Reusel 

Locatie Hilvarenbeek   >> route
Tilburgseweg 2A - 5081 XJ - Hilvarenbeek 

logo-NVD.png
Schermafbeelding 2020-05-29 om 17.19.32.
logo.jpg
Fodmapdietist_logo.png

© 2019 Mariannne Mascini. created Artedame