Eenmaal slank,
altijd slank!
Tips voor een zorgeloos gewichtsbehoud!

Iedereen die wel eens een dieet heeft gevolgd, weet hoe moeilijk het is om daarna op gewicht te blijven. Afvallen en voor altijd slank blijven. Wie wil dat nu niet? Het kan. En het is niet moeilijk.

Slank blijven is een kwestie van nieuwe gewoonten aanleren. Het boek Eenmaal slank, altijd slank - Tips en recepten voor zorgeloos gewichtsbehoud van Marianne Mascini helpt daarbij. Niet door calorieën te tellen. Maar door gebruik te maken van de rijkdom aan producten die elk seizoen biedt.

Diëtist Marianne Mascini leert je op een andere manier met eten om te gaan. Ze laat je vooral lekker eten. Want dat is een must. Van lekker eten kom je niet aan. Sterker, daar blijf je slank bij.

Het resultaat is verbluffend. Geen terugval meer. Voor altijd slank!

Mascini geeft in Eenmaal slank, altijd slank - Tips en recepten voor zorgeloos gewichtsbehoud praktische uitleg over nieuwe voedingsgewoonten die ervoor zorgen dat je slank blijft. Ze geeft 66 smakelijk recepten voor gevarieerde hoofdmaaltijden. Natuurlijk ingedeeld in seizoenen. Alle gerechten zijn in het boek kleurrijk en smaakpapil-prikkelend gefotografeerd door Betty van de Bunt.

Bestel het boek nú!
Eenmaal slank, altijd slank ligt in de boekhandel onder ISBN 9789490217730. De winkelverkoopprijs van dit rijk geïllustreerde boek is € 19,95.

Als je het boek wil online wilt bestellen, klik dan hier!